sâmbătă, 7 mai 2016

ANUNȚ FOARTE IMPORTANT ! INVITAȚIE DE PARTICIPARE

În perioada 24-28 Octombrie 2016 , în cadrul proiectului Erasmus + ”Mind your safety ! Safety matters !” Se va desfășura la București simpozionul cu titlul  ”Modern trends in the  technical education of youngsters- the safety case”. Simpozionul va fi coordonat de către INCDPM ”Alexandru Darabont”. La simpozion sunt invitați partenerii din cadrul proiectului precum și factori de decizie din cadrul platformei Europene ETPIS și a rețelei de formare în domeniul securității ENETOSH.
În cadrul simpozionului va fi prezentat un document extrem de important, elaborat în cadrul acestui proiect și care va deveni un referențial la nivelul Uniunii Europene pentru toate aceste activități.  
În cadrul simpozionului va avea loc și o instruire pentru utilizarea unor produse de dezvoltare e-learning- cu aplicații din domeniul Securității și Sănătății în Muncă.
Vă invităm să fiți oaspeții noștri în cadrul acestui simpozion. Înscrierile au loc până pe data de 1 August 2016,  pe adresa safetyinknowledge@gmail.com.  Este necesară precizarea numelui, unității aparținătoare, telefonului de contact. Pentru cei interesați de activitatea de instruire este posibilă eliberarea unui certificat.
Comunicările prezentate în cadrul simpozionului sunt revizuite într-un sistem double blind peer to peer review și vor fi incluse într-un volum.
Cei interesați de prezentarea unor astfel de comunicări în domeniul formării și educației în securitate și sănătate în muncă sunt rugați să redacteze comunicările în limba engleză. 
Comunicarea va conține titlul, un abstract de maxim 8 rânduri, 5 cuvinte cheie și va fi structurată pe următoarele aspecte: a. Introducere; b. Prezentarea Problemei (aspectelor relevante legate de formarea/educarea în domeniul SSM); c. Soluții originale; d. Concluzii.
Comunicarea va fi de maxim 10 pagini incluzând și figurile.O bibliografie de referință va fi introdusă la sfârșitul comunicării.

Așteptăm comunicările dvs. pe adresa safetyinknowledge@gmail. com până pe data de 1 August 2016. În perioada August-Septembrie aceste comunicări vor fi validate prin sistemul double blind peer to peer review, urmând ca să fie apoi introduse în volum.   

Niciun comentariu: