marți, 28 mai 2013

MASTERAT CU RECUNOAȘTERE EUROPEANĂ ÎN MANAGEMENTUL RISCURILOR

În urma sugestiilor făcute de către coordonatorul RTPIS către conducerea proiectului iNTegRisk- a fost stabilit un acord de principiu ca masteratul desfășurat în cadrul proiectului iNTegRisk să fie implementat în România, prin preluarea sa de către INCDPM împreună cu o universitate parteneră, urmând ca în paralel să fie începute demersurile pentru un doctorat- cu același subiect, managementul riscurilor.
Așteptăm expresii de interes  pentru participarea la acest masterat, ținând seama de faptul că tot în acest acord de principiu universitățile coordonatoare din Germania- Steinbeis și Zirn- au fost de acord să valideze lucrările masterale cât și diplomele obținute- astfel încât acest masterat va fi recunoscut în Germania, sub egida a 2 universități importante.
De asemenea, așteptăm expresii de interes din partea universităților care ar fi interesate să preia o  astfel de structură, în colaborare cu INCDPM.
Structura curriculară a masteratului existent poate fi găsită la http://www.integrisk.eu-vri.eu/Events.aspx?crs=3&hpr=1&lan=230&tab=2304&itm=2308.

Niciun comentariu: